AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans takan birini görmek

Kahve falında alyans takan birini görmek

Kahve falında alyans takan birini görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında alyans takan birini gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz.

Kahve falında alyans takan birini görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında alyans takan erkek görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takamamak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Kahve falında bilezik takan birini görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret eder.

Kahve falında altın takan kadın görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bilezik takarken görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir