AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek sağlığının yerinde olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsü takan kadın gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takamamak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın takan kadın görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında küpe takan kadın görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalettir.

Kahve falında altın bilezik takan kadın görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalet eder.

Kahve falında peruk takan birini görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bilezik takan birini görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük takarken görmek zorluklarının kalmayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir