AnaSayfa / Genel / Kahve falında şapka takan birini görmek

Kahve falında şapka takan birini görmek

Kahve falında şapka takan birini görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yokluğun biteceğine, rahat bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya alamet eder.

Kahve falında şapka takan birini gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Kahve falında şapka takan birini görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bilezik takarken görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takan kadın görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küpe takan erkek görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sevdiğini söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzük takarken görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında alyans takan erkek görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın takan erkek görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir