AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gözlük takan birini görmek

Kahve falında siyah gözlük takan birini görmek

Kahve falında siyah gözlük takan birini görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah gözlük takan birini gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanın veya farklı konularda kazançlı çıkmanın yeni yöntemleri söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah gözlük takan birini görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine rivayet eder.

Kahve falında gözlük takan birini görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek hayat boyu çok sevileceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında gözlük takan biri görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın takan erkek görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında şapka takan birini görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında altın takan kadın görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına işarettir.

Kahve falında küpe takan kadın görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir