AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük kullanmak

Kahve falında gözlük kullanmak

Kahve falında gözlük kullanmak zafer elde edileceğine, içebileceğine, içine kapanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, toplumda yükseleceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında gözlük kullanmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında gözlük kullanmak üzüntü duyacağına, aç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında numaralı gözlük takmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlüklü insan görmek alim insanlardan sayılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kendi gözlüğünü kırmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük camı kırmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir