AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözlüğünü kırmak

Kahve falında kendi gözlüğünü kırmak

Kahve falında kendi gözlüğünü kırmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalettir.

Kahve falında kendi gözlüğünü kırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde objektif gözlemler yapabilirsiniz.

Kahve falında gözlük kırmak görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında kendi gözlüğünü kırmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında gözlük kırmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlüğünü kırmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işarettir.

Kahve falında birinin gözlüğünü kırmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük satın almak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir