AnaSayfa / Genel / Kahve falında numaralı gözlük takmak

Kahve falında numaralı gözlük takmak

Kahve falında numaralı gözlük takmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, başarı kaydedeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında numaralı gözlük takmak gördüyseniz:

  • Olayların üstesinden gelmek istiyorsanız biraz daha rahat olmalısınız.

Kahve falında numaralı gözlük takmak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında günes gözlük takmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı gözlük takmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, acı tecrübeler edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlük takmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, birlikte kâh ağlayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gözlük takmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında iki gözlük takmak doğru haber almaya, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir