AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, düşmanların barışacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gözlük takmak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir