AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük camı kırmak

Kahve falında gözlük camı kırmak

Kahve falında gözlük camı kırmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında gözlük camı kırmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hayat boyu desteği olacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi gözlüğünü kırmak insanlardan bir süre uzak duracağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlüğünü kırmak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük kırmak görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük kırmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, mal sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında birinin gözlüğünü kırmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir