AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlüklü insan görmek

Kahve falında gözlüklü insan görmek

Kahve falında gözlüklü insan görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulur.

Kahve falında gözlüklü insan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Kahve falında gözlüklü insan görmek yanlış işler yapacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya inanılır.

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeni gözlük almak büyük bir zenginlik kazanılacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli gözlük görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini gözlüklü görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, ekmeğinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük gözlük takmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük tamir ettirmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah gözlük takmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir