AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak

Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak

Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, gönül kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlükleri görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü denemek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü bulmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir