AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlar mevcut yaşam tarzınızda istikrar sağlamanıza yardım edecek değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak zahmete düşeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, hayattan yana keyif bulacağına alamet eder.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işarettir.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir