AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir