AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sorunlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir