AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, rızkının kesileceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, yeni bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, girilen yolda zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak kişinin içinin daralacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir