AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hastaysa şifa bulacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak kötü gidişe dur denileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir