AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, isteklerine kavuşacağına, elindekini de bitireceğine, kredi çekileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplayabilecek zamanınız olacak.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir