AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük çerçevesi görmek

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kararlarına saygı duyulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesi gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak hayatının bir anda cennete döneceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir