AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, bunun farkına varacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ticarete atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek her şeyin yolunda gideceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir