AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, uzaktan haberler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, refah düzeyinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir