AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük alıp takmak

Kahve falında gözlük alıp takmak

Kahve falında gözlük alıp takmak fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, keyifli günler geçireceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük alıp takmak gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Kahve falında gözlük alıp takmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gözlük takmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında sarı gözlük takmak başarı üstüne başarı kazanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında gözlüğü ters takmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlük almak takmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalettir.

Kahve falında yeşil gözlük takmak maddi imkanlarının çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlük takmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, işlerin kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir