AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlük takmak

Kahve falında mavi gözlük takmak

Kahve falında mavi gözlük takmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, inancının zayıflayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, mülk sahibi olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlük takmak gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Kahve falında mavi gözlük takmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük gözlük takmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni gözlük takmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli gözlük takmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, yoğun stres altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı gözlük takmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gözlük takmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir