AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı gözlük takmak

Kahve falında sarı gözlük takmak

Kahve falında sarı gözlük takmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, ağız tadının kaçacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında sarı gözlük takmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı gözlük takmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında gözlüğü takmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni gözlük takmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlüğü ters takmak büyük bir makama geleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlük takmak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük gözlük takmak borçların ve dertlerin biteceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, işlerinin duracağına delalettir.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir