AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüğü takmak

Kahve falında güneş gözlüğü takmak

Kahve falında güneş gözlüğü takmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, günahlara, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak gördüyseniz:

  • Size zorluk çıkartan bazı iş birliklerini veya ilişkileri hayatınızdan çıkartabilir veya vazgeçilmez olanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, umutlarının yarım kalmayacağına yorulur.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulur.

Kahve falında pembe güneş gözlüğü görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü satın almak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalettir.

Kahve falında güneş gözlüklü birini görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlük almak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir