AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük almak takmak

Kahve falında gözlük almak takmak

Kahve falında gözlük almak takmak ticarette öne geçeceğine, başarılı olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Kahve falında gözlük almak takmak gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında günes gözlük takmak rakiplerin üzüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük gözlük takmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gözlük takmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlüğü takmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlük takmak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalettir.

Kahve falında siyah gözlük takmak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni gözlük takmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir