AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gözlük takmak

Kahve falında yeşil gözlük takmak

Kahve falında yeşil gözlük takmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil gözlük takmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında yeşil gözlük takmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında numaralı gözlük takmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlük takmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gözlük takmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında günes gözlük takmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, günah işlemeyi terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük alıp takmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında gözlüğü takmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir