AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlüğü ters takmak

Kahve falında gözlüğü ters takmak

Kahve falında gözlüğü ters takmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlüğü ters takmak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Kahve falında gözlüğü ters takmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli gözlük takmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil gözlük takmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, en pahalı evlerde oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlük takmak aile hayatında huzuru yakalayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir