AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gözlük takmak

Kahve falında beyaz gözlük takmak

Kahve falında beyaz gözlük takmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aradığı kişiyi bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gözlük takmak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz gözlük takmak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil gözlük takmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında gözlüğü takmak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gözlük takmak kısmetinin kapanacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak eğleneceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sarı gözlük takmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir