AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin karardığını görmek

Kahve falında gözlerinin karardığını görmek

Kahve falında gözlerinin karardığını görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, borçlarının azalacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, zararların telafi edileceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin karardığını gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında gözün karardığını görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri kararmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerinin karardığını görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kararmak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında tavanın karardığını görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet eder.

Kahve falında denizin karardığını görmek iyi halini yitireceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karardığını görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir