AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kararmak

Kahve falında gözleri kararmak

Kahve falında gözleri kararmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, mal mülk sahibi olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri kararmak gördüyseniz:

  • Sadece kendinizi göstereceğiniz doğru zamanı beklemelisiniz.

Kahve falında gözün karardığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında gözleri kararmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü kararmak kendisini çaresiz hissedeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin karardığını görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüşün karardığını görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynunun karardığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, geçmişi unutup geleceğine yorulur.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir