AnaSayfa / Genel / Kahve falında karardığını görmek

Kahve falında karardığını görmek

Kahve falında karardığını görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında karardığını gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında tavanın karardığını görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün karardığını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kazançlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek maddi zararın büyük olacağına, huzur ve mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin karardığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında güneşten kararmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altının karardığını görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüşün karardığını görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir