AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin karardığını görmek

Kahve falında denizin karardığını görmek

Kahve falında denizin karardığını görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işarettir.

Kahve falında denizin karardığını gördüyseniz:

  • Objektif olmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında denizin karardığını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında sırtının karardığını görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, güç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin karardığını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında güneşten karardığını görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Kahve falında havanın karardığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün karardığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, ticarette başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında boynunun karardığını görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir