AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanın karardığını görmek

Kahve falında tavanın karardığını görmek

Kahve falında tavanın karardığını görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavanın karardığını gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında tavanın karardığını görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün karardığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin karardığını görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağının karardığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, patlama noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir