AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kararmak

Kahve falında gözü kararmak

Kahve falında gözü kararmak onu kendisinden daha çok seveceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kararmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde ortaya çıkan bir bilgiye dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gözü kararmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında gözleri kararmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözün karardığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin karardığını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün karardığını görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında karardığını görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerin karardığını görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir