AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün karardığını görmek

Kahve falında gözün karardığını görmek

Kahve falında gözün karardığını görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, eve huzur dolacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine inanılır.

Kahve falında gözün karardığını gördüyseniz:

  • Kurallara karşı gelmeden veya pozisyonunuzu tehlikeye atmadan olaylara nasıl düzen getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında gözleri kararmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işarettir.

Kahve falında gözü kararmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözün karardığını görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin karardığını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında gümüşün karardığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, ele geçecek haram mal ve paraya işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin karardığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kollarının karardığını görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir