AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek

Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek

Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünün karardığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi bildiğiniz yoldan veya kendi istediğiniz yöntemlerle ilerlemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüzünün karardığını görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek geçim derdi yaşayacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün karardığını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarının karardığını görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında denizin karardığını görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinin karardığını görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında güneşten karardığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir