AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta baktığını görmek

Kahve falında hasta baktığını görmek

Kahve falında hasta baktığını görmek kırılan kalbin onarılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yetim sevindireceğine, insanları sakinleştireceğine, günahkâr olacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta baktığını gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Kahve falında hasta horoz görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hasta biriyle konuşmak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında felçli hasta görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastalanmış görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, maddi varlığının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta bebek bulmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına inanılır.

Kahve falında kedinin hastalandığını görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta olup hastaneye gitmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir