AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin ağrıdığını görmek

Kahve falında gözlerinin ağrıdığını görmek

Kahve falında gözlerinin ağrıdığını görmek kafasını toparlayamayacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, eve huzur dolacağına, ona özlemle sarılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirici planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında gözü ağrımak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret eder.

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında gözlerinin ağrıdığını görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında dişini ağrıdığını görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına işaret eder.

Kahve falında bacağının ağrıdığını görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine inanılır.

Kahve falında ayağı ağrımak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında kalbi ağrımak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir