AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek

Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek

Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin başının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında başının ağrıdığını görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı ağrımak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının başının ağrıdığını görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin ağrıdığını görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı ağrımak huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının dişinin ağrıdığını görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi ağrımak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir