AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi ağrımak

Kahve falında kalbi ağrımak

Kahve falında kalbi ağrımak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbi ağrımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında birinin kalbinin ağrıdığını görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında kalbin ağrıdığını görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işaret eder.

Kahve falında kalbinin ağrıdığını görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet eder.

Kahve falında kalbi ağrımak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında boğazının ağrıdığını görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında diş ağrıdığını görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında kolu ağrımak sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir