AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının ağrıdığını görmek

Kahve falında bacağının ağrıdığını görmek

Kahve falında bacağının ağrıdığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet eder.

Kahve falında bacağının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında bacağının ağrıdığını görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağı ağrımak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yarınlara bakacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının ağrıdığını görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında ağrıdan ağlamak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında midesi ağrımak büyük borçların altında ezileceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kalbinin ağrıdığını görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında karnı ağrımak hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir