AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı ağrımak

Kahve falında ayağı ağrımak

Kahve falında ayağı ağrımak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, dargınların barışacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı ağrımak gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında ayağı ağrımak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları ağrımak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın ağrıdığını görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının ağrıdığını görmek kızı olanların da gelin edeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayağının ağrıdığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının ağrıdığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü ağrımak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerinin ağrıdığını görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir