AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü ağrımak

Kahve falında gözü ağrımak

Kahve falında gözü ağrımak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, bir şeyden zarar görmeye rivayet eder.

Kahve falında gözü ağrımak gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Kahve falında gözü ağrımak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına alamet eder.

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin ağrıdığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında dişini ağrıdığını görmek maddi zarar edeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına inanılır.

Kahve falında boğazı ağrımak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtı ağrımak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, güç ve para kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin karnının ağrıdığını görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kolu ağrımak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir