AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini ağrıdığını görmek

Kahve falında dişini ağrıdığını görmek

Kahve falında dişini ağrıdığını görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kazancının yerine gelmesine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, huzurunun eski haline döneceğine rivayet eder.

Kahve falında dişini ağrıdığını gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Kahve falında başka birinin dişinin ağrıdığını görmek istediği başarıyı göstereceğine, hastalıkların kalmayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin dişinin ağrıdığını görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişimin ağrıdığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişini ağrıdığını görmek işlerinin yaver gideceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişinin ağrıdığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azı dişinin ağrıdığını görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi ağrımak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir