AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında gözünün ağrıdığını gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözü ağrımak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin ağrıdığını görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına delalet eder.

Kahve falında sırtının ağrıdığını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Kahve falında ağrıdan ağlamak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midesi ağrımak ticarette zarar edeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karnının ağrıdığını görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalet eder.

Kahve falında kulağı ağrımak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir