AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini kapalı görmek

Kahve falında gözlerini kapalı görmek

Kahve falında gözlerini kapalı görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini kapalı gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gözü kapalı yürümek bereketi ve zenginliği bulacağına, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında gözünü kapalı görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalettir.

Kahve falında gözü kapalı görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü kapalı olmak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri kapalı görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri kapalı yürümek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünün kapalı olduğunu görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir