AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kapalı görmek

Kahve falında gözü kapalı görmek

Kahve falında gözü kapalı görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gözü kapalı gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Kahve falında gözü kapalı kuran okumak güzel günler yaşanacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün kapalı olduğunu görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kavgaların biteceğine delalet eder.

Kahve falında gözü kapalı yürümek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini kapalı görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gözü kapalı olmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işarettir.

Kahve falında gözünü kapalı görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir