AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kapalı görmek

Kahve falında gözleri kapalı görmek

Kahve falında gözleri kapalı görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında gözleri kapalı gördüyseniz:

  • Spritüel konulara ilginiz artabilir, çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif duymaya başlayabilir veya çevrenizden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında gözleri kapalı görmek hem de zengin biri olacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri kapalı yürümek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, güzel bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında gözünü kapalı görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerini kapalı görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gözü kapalı kuran okumak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kazancının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tek gözü kapalı görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında gözü kapalı araba sürmek zafer ve bol kazanç getireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir