AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kapalı olmak

Kahve falında gözü kapalı olmak

Kahve falında gözü kapalı olmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sermayesini kaybedeceğine, darlık içine düşeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gözü kapalı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ne yapmaya çalıştığınızı ya da ne yönde ilerlediğinizi anlamıyor olabilirler.

Kahve falında gözleri kapalı yürümek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözü kapalı olmak üzüleceğine ve yıpranacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı kuran okumak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı araba sürmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü kapalı yürümek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına yorulur.

Kahve falında gözlerini kapalı görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir