AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü kapalı olmak

Kahve falında tek gözü kapalı olmak

Kahve falında tek gözü kapalı olmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak yüklü miktarda para kazanacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kapalı görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri kapalı görmek kısmetlerin çoğalacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünü kapalı görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında gözü kapalı olmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı göz görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerini kapalı görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir